Traject

Happy Healthy Moms

“Goed zorgen voor jezelf, omdat je het beste wilt voor je gezin”

Een traject van 6 maanden, heerlijke behandelingen, natuurgeneeskundige therapie en volop praktische tools en tips die het leven van jou en je gezin voorgoed veranderen.

Rust in je brein
Kom kennismaken en ervaar een heerlijke Bars behandeling.
Deze behandeling staat erom bekend positieve, ontstressende veranderingen aan te brengen in je brein waardoor je onder andere meer rust gaat ervaren.

Natuurgeneeskundige therapie gericht op jouw wensen.
Gezondheidsklachten, te weinig energie, chronische ziekte, burn-out, jij bent de baas van jouw proces. Waar wil jij aan werken?
Celzouten, bachbloemremedies, voeding en suppletie zijn allemaal natuurlijke middelen die ingezet kunnen worden om jouw lichaam vanuit de basis te versterken.

Persoonlijk contact, jouw verhaal doen, inzichten krijgen en met tools naar huis.

Ontspannende behandelingen met helende werking op fysiek niveau en op de psyche. Welke behandeling past bij jou?
– Bars
Rust en ruimte in je hoofd, uitermate geschikt bij stress, onzekerheid, spanning en slapeloosheid.
– MTVSS
Een heel toepasbaar bodyproces bij pijn, voor mensen met een lage weerstand, chronische ziekte en nek- en rugklachten.
– Energetic facelift
Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van diepwerkende processen waarbij het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt aangesproken en een verjongend, ontspannend en helend effect op het lichaam heeft. Doordat het lichaam stress loslaat op celniveau zal verjonging en herstel van binnenuit plaats vinden.
– Vastgezet trauma verwijderen
Blokkades, trauma en pijn die in het lichaam vastzitten en vastgezet zijn weer laten stromen zodat er verandering plaats kan vinden.
– Happy body
Een brok in de keel hebben, iets zwaars op je maag hebben en iets op de lever hebben zijn niets anders dan emoties die ergens zijn gaan vastzitten. Door dit proces kunnen deze emoties weer gaan stromen, minder intens worden en verdwijnen, zodat er meer ruimte ontstaat en de vreugde die we eigenlijk altijd in ons hebben weer optimaal kan stromen.

E-support. Om je tijdens de sessies niet te overspoelen met informatie en je toch in alle facetten van het gezinsleven te ondersteunen ontvang je 12 keer per mail informatie, opdrachten, audio-opnames en meer. Zoals een tijdbesparend boodschappenplan met gezonde, gemakkelijke gerechten.


Dit zeggen vrouwen die Happiness&Health bezochten:

“Zowel mijn dochter als ik zijn door Sandra behandeld en ik kan zeggen dat ons leven vele malen leuker is geworden!”
~A.B.~

“Je hebt PDS. ‘Vervelend, maar je kunt er 100 mee worden’, vertelde de internist.
De voedingsadviezen die ik kreeg gaf waren gemakkelijk toe te passen en zonder veel inspanning zijn de klachten enorm verminderd”.
~J.K.~

“In hele drukke tijden moet ik gewoon even naar Happiness&Health toe. Dan ben ik daarna weer veel relaxter.”
~M.v.E.~

“Fijn zoals Sandra alle tijd heeft als ik in de praktijk ben. Soms heb ik het zo nodig om even van me af te kunnen praten.”
~T.S.~


Beste moeder,


Mijn ervaringen als natuurgeneeskundige, energiewerker en moeder van 4, zijn samengekomen in Happy Healthy Moms. Met ons team stellen wij hoge eisen aan behandelmethodes en we werken alleen met behandelmethodes waarvan ze in de praktijk bewezen effectief zijn gebleken.
Happy Healthy Moms maakt moederschap weer tot wat het hoort te zijn – met liefde en energie volop kunnen genieten van het leven met kinderen.

Nieuwsgierig geworden? Natuurlijk ben je van harte welkom. Maak gemakkelijk een afspraak in onze online agenda voor een kennismaking.

  Sandra van der Steen,

Team Happy Healthy Moms  

      
    

Investering in jouw gezin:                                                         

Kennismaking + behandeling €57,-
6 Maanden Happy Healthy Moms
6 behandelingen + E-support
€597,-
9 Maanden Happy Healthy Moms
12 behandelingen + E-support         
€997,-